13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας

Posted on 13-11-2017 , by: leonidas isp , in , 0 Comments

Στις 12-14 Δεκεμβρίου 2017 το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Το μεγαλύτερο και πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας με αξιοσημείωτη επίδραση στις πολιτικές υγείας της χώρας, το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας. Τα Προσυνεδριακά Φροντιστήρια θα πραγματοποιηθούν, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Το 13ο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας με τίτλο «Συμπληρωματικότητα και συνέργειες στη φροντίδα υγείας: η υπέρβαση της “κατακερματισμένης” ιατρικής περίθαλψης» διοργανώνεται με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) και με τη συνεργασία του Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Προσκαλούνται, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι φορείς του υγειονομικού τομέα, καθώς επίσης και επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων, να συνδράμουν στην επιστημονική διοργάνωση και υποστήριξη του Συνεδρίου αλλά και να συμμετάσχουν στις εργασίες του 13ου Συνεδρίου.

Μην ξεχάσετε να υποβάλετε την περίληψή σας!
Μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου μπορείτε να υποβάλετε περιλήψεις εργασιών στο 13o Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας. Σημειώστε ότι η υποβολή γίνεται υποχρεωτικά online.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ
Μην χάσετε τις χαμηλές τιμές προεγγραφών
Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου επωφεληθείτε επίσης, από τις χαμηλές τιμές των προεγγραφών στο 13o Πανελλήνιο Συνέδριο που φέτος πραγματοποιείται στις 12 έως 14 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε την εγγραφή σας εδώ:
ΕΓΓΡΑΦΗ
share: