11ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΟΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑΣ

Posted on 10-08-2020 , by: leonidas isp , in , 0 Comments

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στo 11o Ετήσιο Συνέδριο Παιδοαλλεργιολογίας, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία.

To Συνέδριο αυτό έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση και αποτελεί σημαντικό επιστημονικό γεγονός στα πλαίσια  της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Η επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων, μας ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας πάντα στην ισορροπία ανάμεσα στη νέα, την αποκαλούμενη «γνώση αιχμής», και τη «χρήσιμη» γνώση. Εφέτος λόγω της πανδημίας του Covid-19, το 11ο Ετήσιο Συνέδριο Παιδοαλλεργιολογίας θα πραγματοποιηθεί µέσω διαδικτύου στις 23-25 Οκτωβρίου 2020.

Με στόχο και πρόθεση την μαζικότερη συμμετοχή στο διαδικτυακό μας Συνέδριο αποφασίσαμε η εγγραφή να είναι δωρεάν.

Στο Συνέδριο περιλαμβάνονται ευρέος φάσματος θέματα που αφορούν την Παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική σας πράξη. Και φέτος προσκεκλημένοι θα είναι  υψηλού επιπέδου ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλλετε ενεργά στην ανταλλαγή απόψεων και στην επικοινωνία προς όφελος όλων µας, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

Σημ.: Η επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμη σύντομα!

Γενικές πληροφορίες
Το 11ο Ετήσιο Συνέδριο Παιδοαλλεργιολογίας, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία στις 23-25 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω live streaming), λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιούργησε ο COVID-19.
Εγγραφές
H Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) και τις ειδικές συνθήκες, αποφάσισε το Συνέδριο να  διεξαχθεί  διαδικτυακά (μέσω live streaming).

Με στόχο και  πρόθεση την μαζικότερη συμμετοχή στο Συνέδριο,  αποφασίσαμε η εγγραφή να είναι δωρεάν.
Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου θα απαιτείται προεγγραφή.

Οι εγγραφές για το 11ο Ετήσιο Συνέδριο Παιδοαλλεργιολογίας θα ξεκινήσουν σύντομα!

Φορέας διοργάνωσης
Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία
Μαιάνδρου 23, 11528,
Αθήνα
τ: 2107211845 – 2107215082
e: info@peddalso.gr
www.peddalso.gr
share: