ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ

Posted on 15-11-2021 , by: leonidas isp , in , 0 Comments

 Η Ελληνική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας και το Φόρουμ Δημόσιας  Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής πραγματοποιούν το  Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας 2022 με θέμα «Ευ Ζην: Ο αέναος στόχος της Δημόσιας Υγείας. Προκλήσεις και προοπτικές στην μετά Covid-19 εποχή», στις 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020, στην Αθήνα (ξενοδοχείο Royal Olympic).

 Για να δείτε την Α’ Ανακοίνωση του Συνεδρίου κάνετε κλικ ΕΔΩ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Συνέδριο (αρχική ημερομηνία διεξαγωγής 16 – 18 Μαρτίου 2020), η εγγραφή σας ισχύει και δε χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Θα λάβετε αναλυτική ενημέρωση από τη Γραμματεία του Συνεδρίου, ανάλογα με τον τύπο εγγραφής που είχατε πραγματοποιήσει.

Οι νέες εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ COVID-19

Η Επιστημονική Επιτροπή του Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας 2022, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εργασίες αποκλειστικά με θεματολογία σχετική με την Covid-19, οι οποίες θα δημοσιευθούν ως eposter στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

 Η προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων με θεματολογία covid-19 είναι η Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και οι εργασίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου, Free Spirit, στη διεύθυνση: LParissi@free-spirit.gr

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων θα βρείτε στην Α’ Ανακοίνωση του Συνεδρίου, κάνοντας κλικ εδώ.

 Σας ενημερώνουμε πως οι εργασίες οι οποίες είχαν γίνει δεκτές στο Συνέδριο του 2020, παραμένουν στο υπάρχον πρόγραμμα, με τον ίδιο τρόπο παρουσίασης (ΠΑ/προφορικές ανακοινώσεις ή RBT/read by title) και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν εγκαίρως για την νέα ημερομηνία και ώρα παρουσίασης.

 Σε περίπτωση που κάποιος συγγραφέας επιθυμεί να αποσύρει ή να κάνει αλλαγές/διορθώσεις στις ήδη υποβληθείσες εργασίες ισχύει η ανωτέρω προθεσμία (Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021) και θα πρέπει να αποσταλεί εκ νέου η περίληψη, η οποία θα αντικαταστήσει το υπάρχον αρχείο και θα δημοσιευθεί με απευθείας αναπαραγωγή από το πρωτότυπο αρχείο.

share: