Συνέδριο “Βασική & Κλινική Φαρμακολογία”

Posted on 29-01-2020 , by: leonidas isp , in , 0 Comments

Γράμμα Προέδρων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ), το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από 22 έως 24 Μαΐου 2020.

Το Συνέδριο της Εταιρείας μας γίνεται κάθε 2 χρόνια, αποτελεί θεσμό για την Ελληνική Φαρμακολογική κοινότητα και είναι κομβικό σημείο για την εκπαίδευση και την ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και για την παρουσίαση του επιστημονικού έργου και την κοινωνική και επαγγελματική επικοινωνία των Ελλήνων Φαρμακολόγων και άλλων Συναδέλφων επαγγελματιών υγείας με ενδιαφέρον στο φάρμακο.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακολογίας να αποτελέσει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση των συγχρόνων εξελίξεων του κλάδου μας και να καλύψει τις επιστημονικές απαιτήσεις, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον, μέσα στο οποίο επιτυχώς τα μέλη της Εταιρείας μας συμμετέχουν. Περισσότερα

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
& Πρόεδρος της ΕΕΦ
                                  Καθ. Γεώργιος Κολιός                                   Καθ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Η περίοδος υποβολής εργασιών έχει ξεκινήσει. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου υποβάλλοντας περιλήψεις των εργασιών τους για Ελεύθερη Ανακοίνωση (Οral) ή / και για Αναρτημένη Ανακοίνωση (Poster) μπορούν να υποβάλλουν περίληψη των εργασιών τους ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο.
Υποβολή Εργασιών
Πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή και τη Διαμονή σας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.
Εγγραφή – Διαμονή
share: