ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ – ΑΤΤΙΚΗ

Posted on 03-01-2023 , by: leonidas isp , in , 0 Comments

Α. Η ιατρική εταιρεία “Doc4U – Γιατροί Ζωής Ιατρική ΙΚΕ” αναζητά ιατρούς των ακόλουθων ειδικοτήτων για την κάλυψη κατ’ οίκον επισκέψεων στο νομό Αττικής:
1. Γενικοί Ιατροί
2. Παθολόγοι
3. Πνευμονολόγοι
4. Γαστρεντερολόγοι
5. Δερματολόγοι – Αφροδισιολόγοι
6. Καρδιολόγοι
7. Νευρολόγοι
8. Ψυχίατροι
9. Χειρουργοί
10. Ορθοπαιδικοί – Τραυματιολόγοι
11. Ουρολόγοι – Ανδρολόγοι
12. Οφθαλμίατροι
13. Ωτορινολαρυγγολόγοι
14. Αναισθησιολόγοι, με προϋπηρεσία σε ιατρεία πόνου
Αμοιβή ανά επίσκεψη, με σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.
Παράκληση για αποστολή βιογραφικού στο: hr@giatroizois.gr αναφέροντας ως θέμα του email τον κωδικό θέσης: D-1222. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά.
Β. Ζητείται ιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής για 5ήμερη απογευματινή εργασία (17.00-01.00) σε κατ’ οίκον επισκέψεις στο νομό Αττικής. Παρέχεται μισθός και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
Παράκληση για αποστολή βιογραφικού στο: hr@giatroizois.gr αναφέροντας ως θέμα του email τον κωδικό θέσης: GP-S-1222. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά.
Γ. Ζητούνται νοσηλευτές – νοσηλεύτριες για 5ήμερη απογευματινή εργασία (16.00-00.00) σε κατ’ οίκον επισκέψεις στο νόμο Αττικής. Παρέχεται μισθός και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
Παράκληση για αποστολή βιογραφικού στο: hr@giatroizois.gr αναφέροντας ως θέμα του email τον κωδικό θέσης: N-S-1222. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά.
Δ. Ζητείται ιατρός άνευ ή με ειδικότητα, για 5ήμερη, 8ωρη, κυλιόμενη εργασία σε 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο – γραμματεία διαχείρισης κλήσεων σχετικών με κατ’ οίκον ιατρικές – νοσηλευτικές επισκέψεις. Ο-η υποψήφιος-α που θα επιλεχθεί θα αναλάβει και χρέη προϊστάμενου – προϊσταμένης της γραμματείας. Παρέχεται μισθός και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
Παράκληση για αποστολή βιογραφικού στο: hr@giatroizois.gr αναφέροντας ως θέμα του email τον κωδικό θέσης: CH-S-1222. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά.
share: